B L O G I - lenanen, 'Balantino' ja 'Jungle Star'

28th February 2012
In: Blog
'Bordeaux Rascal' osoittautui 'Balantino'ksi... No kerrankos näitä sattuu, nimisotkuja.
Totta puhuen minua ei harmita laisinkaan, 'Balantino' (tai 'Balentino' tai 'Valentino', kaikkia käytetään) on kerrassaan hurmaava! Värit hehkuvat punaisen ja vihreän sävyissä ja kukat kestävät pitkään. Ne ovat myös varsin kauniin muotoisia kiehkuraisine, taaksepäin kääntyvine terälehtineen. Varsinainen onnenkantamoinen siis! - Muistan miettineeni 'Balantino'nkin tilaamista mutta jättäneeni sen sitten pois kun toimituksen perilletulosta ei ollut takuita, ensimmäinen lähetyshän hävisi matkalla.

Sonatini 'Balantino'Sonatini-tilaus Royal Colorsilta oli testitilaus ja kun se tuli onnellisesti perille, ei minua voinut estää enää mikään - All you wonderful bulbs out there, come to Mama! - No kohta estää tilanpuute mutta kuka sitä nyt sellaista ajattelee ennen kuin on pakko, ei kukaan.

Pidätyskykyni petettyä saapui 'Santiago', se oli mukana jo ensimmäisessä tilauksessa, siinä mikä hävisi, ja jäin sitä kovasti kaipaamaan. 'Santiago'n kanssa samassa boxissa tulivat 'Apricot Parfait' ja 'Jungle Star', ja juuri se ehti näistä kolmesta kukkaan ensimmäisenä.

Hippeastrum 'Jungle Star'


Sekä 'Santiago' että 'Apricot Parfait' kasvattavat kukkavanoja, joten kukintaa odotettavissa vielä keväällekin.


* * *

I ordered Sonatini 'Bordeaux Rascal' but got 'Balantino' instead. No hard feelings though, I just love the flowers with their radiant red spiced with white and green.

From the second batch from Royal Colors 'Jungle Star' is the first to make it to blooming state. The other two are 'Santiago' and 'Apricot Parfait' both of which will be blossoming also, only later.